Sănătate

Unde puteți găsi informații de sănătate fiabile?

Cu toții iubim dulciurile, cu toate acestea, aceasta este o dragoste tipică cu risc ridicat. Fiecare ciocolată, bomboane sau bomboane determină ca noi să devenim din ce în ce mai dependenți de zahăr și să câștigăm kilograme suplimentare și sănătatea noastră se deteriorează. Cum să combată nevoia de dulciuri? Cum să înlocuim dulciurile nesănătoase?
Un computer este un dispozitiv indispensabil în zilele noastre – pentru muncă sau comunicare cu alții. Folosit în exces, însă, poate avea efecte negative asupra ochilor noștri. Bolile ochilor sunt o boală supărătoare. În era multimedia, tot mai mult timp este petrecut la monitoare. Nu numai că lucrăm opt ore pe computer, dar ne petrecem timpul liber cu acesta, urmărind filme favorite, vorbind cu prietenii sau citind presa zilnică.
Fructele conțin valori nutritive și vitamine necesare pentru buna funcționare a organismului. Fructele pentru slăbire nu sunt un mit. Unele tipuri de fructe susțin pierderea în greutate din cauza conținutului redus de calorii. De asemenea, au proprietăți medicinale utilizate în diferite boli. Verificați ce fructe să mâncați. Fructele abundă în valori nutritive: enzime, săruri minerale, fibre și antioxidanți, cum ar fi vitaminele A, E, C.